Platinum Mountain Hotel – recenze, ubytování, jídlo, výlety

Evropa

Hotel Platinum Mountain & SPA, nacházející se v malebné horské vesničce Sklářská Poruba v polských Krkonoších, je luxusní destinací pro ty, kteří hledají klidný a pohodový pobyt v nádherném prostředí. Hotel, oceněný 5 hvězdičkami, nabízí širokou škálu služeb a vybavení, které uspokojí i ty nejnáročnější klienty.

Co všechno mohou turisté od hotelu očekávat? Co nabízí jeho wellness? Jk jsou na tom recenze hotelu? A kde najít fotky Hotelu Platinum Mountain & Spa?

Shrnutí obsahu článku

Hotel Platinum Mountain & Spa je 5hvězdičkový luxusní hotel v polských Krkonoších, ideální pro klidný pobyt. Nabízí komfortní ubytování, vynikající stravování a rozsáhlé wellness centrum s krytým i venkovním bazénem, saunami a vířivkou.

K dispozici jsou prostorné pokoje a apartmány s moderním vybavením, některé s balkonem a výhledem na hory. V hotelu se nachází 3 restaurace a kavárna, které nabízí širokou škálu jídel a nápojů z čerstvých a kvalitních surovin.

Okolí hotelu nabízí mnoho možností pro aktivní trávení volného času, jako je pěší turistika, cyklistika, horolezectví, lyžování a snowboarding. Hotel Platinum Mountain Resort & Spa je ideální volbou pro cestovatele, kteří hledají luxusní a klidný pobyt v srdci Krkonoš.

Hotel Platinum Polsko – recenze

Hotel se pyšní moderním designem, komfortním ubytováním, vynikajícími stravovacími možnostmi a rozsáhlým wellness centrem. Jaké má hotel recenze? Co jeho výhody a nevýhody?

Výhody:

  • Moderní design a komfortní ubytování: Hotel nabízí prostorné pokoje a apartmány s moderním vybavením. Všechny pokoje jsou vybaveny pohodlnými lůžky, TV s plochou obrazovkou, Wi-Fi, minibarem a vlastní koupelnou. Některé pokoje a apartmány mají také balkon nebo terasu s výhledem na hory.
  • Vynikající stravovací možnosti: Hotel se pyšní třemi restauracemi a kavárnou, které nabízí širokou škálu jídel a nápojů z čerstvých a kvalitních surovin. Hosté si mohou vychutnat tradiční polskou kuchyni, řecké speciality, italskou klasiku a mnoho dalšího.
  • Rozsáhlé wellness centrum: Wellness centrum hotelu je ideálním místem pro relaxaci a regeneraci. Nabízí širokou škálu vybavení a služeb, včetně krytého a venkovního bazénu, sauny, parní lázně, vířivky, posilovny a relaxační zóny.
  • Krásná poloha v Krkonoších: Hotel se nachází okouzlující oblasti Krkonoš, která nabízí mnoho možností pro aktivní trávení volného času. Hosté si mohou užít pěší turistiku, cyklistiku, horolezectví, lyžování, snowboarding a mnoho dalšího.
  • Přátelský a ochotný personál: Personál hotelu je přátelský a ochotný a vždy se snaží uspokojit potřeby hostů.

Nevýhody:

  • Vysoká cena: Hotel je poměrně drahý, a to jak ubytování, tak stravování a wellness služby.
  • Poloha: Hotel se nachází v poměrně odlehlé oblasti, takže je nutné mít auto pro dopravu do okolních měst a turistických atrakcí.
  • Některé služby jsou k dispozici pouze za poplatek: Některé služby, jako je parkování, Wi-Fi v pokojích a wellness procedury, jsou k dispozici pouze za poplatek.

Hotel Platinum Mountain Resort & Spa je luxusní hotel, který nabízí hostům komfortní ubytování, vynikající stravovací možnosti a rozsáhlé wellness centrum. Nachází v krásné poloze v Krkonoších, avšak je poměrně drahý a odlehlý. Nicméně je ideální pro ty, co hledají wellness v Polsku u hranic.

Díky poloze hotelu nedaleko Krkonoš, is mohou hosté užít zimní adrenalinové sporty jako je lyžování nebo snowboarding.

Hotel Platinum Mountain & Spa

Hotel Platinum Mountain & Spa, situovaný v okouzlující krajině Krkonoš, láká cestovatele toužící po luxusním a klidném pobytu. Nabízí širokou škálu služeb a vybavení, které uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Je to ideálním místem, kam na dovolenou v Polsku.

Ubytování

Hosté si mohou vybrat z prostorných pokojů a apartmánů, z nichž některé se pyšní vlastní saunou a balkonem s dechberoucím výhledem na hory. Všechny pokoje jsou vybaveny moderním nábytkem, kvalitními lůžky a koupelnou s toaletními potřebami.

Stravování

Hotel se pyšní třemi restauracemi, které nabízí širokou škálu gastronomických zážitků. V hlavní restauraci si hosté pochutnají na mezinárodní kuchyni, zatímco v à la carte restauraci se podávají speciality z čerstvých regionálních surovin. Pro lehké občerstvení a lahodnou kávu je k dispozici kavárna.

Wellness

Hotel Platinum Mountain & Spa je ideálním místem pro relaxaci a regeneraci. Hostům je k dispozici rozsáhlé wellness centrum s krytým a venkovním bazénem, saunami, parní lázní a vířivkou. K dispozici jsou také široká škála masáží a kosmetických procedur.

Aktivity

Okolí hotelu nabízí mnoho možností pro aktivní trávení volného času. V létě se turisté mohou vydat na pěší túry, cykloturistiku nebo horolezectví. V zimě si pak užijí lyžování, snowboarding a bruslení.

Hotel Platinum Mountain & Spa je ideální volbou kam na dovolenou pro cestovatele, kteří hledají luxusní a klidný pobyt v srdci Krkonoš. Hotel nabízí širokou škálu služeb a vybavení, které uspokojí i ty nejnáročnější klienty.

Fotky Hotelu Platinum Mountain & Spa lze najít na webových stránkách hotelu, případně na rezervační stránkách.

Platinum Mountain – ubytování

Hotel Platinum Mountain nabízí širokou škálu pokojů a apartmánů, které jsou navrženy tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější cestovatele. Všechny pokoje jsou vybaveny moderním nábytkem, kvalitními lůžky a koupelnou s toaletními potřebami. Hosté si mohou vybrat z různých typů pokojů, z nichž každý má své vlastní jedinečné vlastnosti.

Pokoje:

  • Pokoje Classic: Tyto útulné pokoje jsou ideální pro páry nebo jednotlivce. Nabízí pohodlné lůžko, TV s plochou obrazovkou, Wi-Fi a vlastní koupelnu se sprchou.
  • Pokoje Superior: Tyto prostornější pokoje jsou ideální pro rodiny nebo malé skupiny. Nabízí dvě pohodlné lůžka nebo jedno king size lůžko, TV s plochou obrazovkou, Wi-Fi, vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou a balkon s výhledem do hor.
  • Apartmány: Apartmány jsou ideální pro ty, kteří touží po větším prostoru a soukromí. Nabízí obývací pokoj, ložnici, kuchyňku, vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou a balkon s výhledem do hor.

Všechny pokoje a apartmány jsou vybaveny:

  • moderním nábytkem
  • kvalitními lůžky
  • koupelnou s toaletními potřebami
  • TV s plochou obrazovkou
  • Wi-Fi
  • telefonem
  • minibarem
  • trezorem

Hotel Platinum Mountain nabízí velký výběr pokojů a apartmánů, které uspokojí i ty nejnáročnější cestovatele. Všechny pokoje jsou vybaveny moderním nábytkem a kvalitními lůžky, aby byl zajištěn pohodlný pobyt. Hosté si mohou vybrat z různých typů pokojů, z nichž každý má své vlastní jedinečné vlastnosti.

Hotel Platinum Mountain – stravování

Hotel Platinum Mountain v Polsku nabízí hostům širokou škálu stravovacích možností, které uspokojí i ty nejnáročnější gurmány. V hotelu se nachází 3 restaurace a kavárna, které nabízí pestrý výběr jídel a nápojů z čerstvých a kvalitních surovin.

1) Regionální talíře

Hlavní restaurace hotelu, která se pyšní moderní polskou kuchyní s regionálními specialitami. Nabízí bohatý výběr předkrmů, hlavních jídel a dezertů, které jsou připravovány z čerstvých a lokálních surovin.

2) Greckie Talerze

Restaurace s řeckou kuchyní, která nabízí tradiční řecké speciality v moderním provedení. Hosté si mohou pochutnat na předkrmy, salátech, hlavních jídlech a dezertech, které jsou typické pro řeckou gastronomii.

3) Piatti

Italská restaurace, která nabízí klasická italská jídla v elegantním prostředí. Hosté si mohou vybrat z pizzy, těstovin, rizota, steaků a dalších specialit.

4) Kavárna

Kavárna hotelu je ideálním místem pro odpočinek u šálku kávy nebo čaje a lahodného dezertu. Nabízí se zde také široký výběr sendvičů, bagelů a sladkého i slaného pečiva.

Hotel Platinum Mountain v Polsku nabízí hostům pestrou škálu stravovacích možností, které uspokojí i ty nejnáročnější gurmány. Ať už má člověk chuť na tradiční polskou kuchyni, řecké speciality, italskou klasiku nebo jen na lehké občerstvení, v hotelu Platinum Mountain si každý najde to své.

Restaurace Piatti nabízí italské pokrmy jako je pizza nebo těstoviny.

Platinum Mountain Hotel Spa – wellness

Hotel Platinum Mountain Spa v Polsku nabízí hostům rozsáhlé wellness centrum, které je ideálním místem pro relaxaci a regeneraci. Na ploše 1500 m² se nachází široká škála vybavení a služeb, které uspokojí i ty nejnáročnější klienty.

Vybavení:

  • Krytý bazén: Velký krytý bazén s vířivkou, ideální pro plavání a relaxaci.
  • Venkovní bazén: Venkovní bazén s terasa, ideální pro osvěžení v letních měsících.
  • Sauny: Hotel nabízí finskou saunu, parní lázeň a infračervenou saunu.
  • Vířivka: Vířivka s horkou vodou, ideální pro relaxaci svalů.
  • Posilovna: Moderně vybavená posilovna s kardiovaskulárními stroji a posilovacími stroji.
  • Relaxační zóna: Klidná relaxační zóna s pohodlnými lehátky, ideální pro odpočinek po procedurách.

Služby:

  • Masáže: Hotel nabízí širokou škálu masáží, včetně klasické masáže, sportovní masáže, relaxační masáže a aroma masáže.
  • Kosmetické procedury: Hotel nabízí širokou škálu kosmetických procedur, včetně ošetření obličeje, ošetření těla a manikúry a pedikúry.
  • Balneologické procedury: Hotel nabízí balneologické procedury, které využívají léčivé vlastnosti minerální vody z Krkonoš.
  • Wellness programy: Hotel nabízí různé wellness programy, které zahrnují masáže, kosmetické procedury a relaxační aktivity.

Wellness centrum v hotelu Platinum Mountain Spa je ideálním místem pro relaxaci a regeneraci. Široká škála vybavení a služeb uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Hosté si mohou vychutnat plavání v bazénech, relaxaci v saunách a vířivce, cvičení v posilovně nebo se nechat hýčkat masážemi a kosmetickými procedurami. Wellness centrum hotelu Platinum Mountain Spa je oázou klidu a pohody v srdci Krkonoš.

Ať už člověk hledá zábavu, adrenalinový zážitek nebo klidnou procházku v přírodě, v okolí hotelu si každý najde to své.

Mountain Resort Polsko – tipy na výlety v okolí

Hotel Platinum Mountain Resort se nachází v malebné oblasti Krkonoš, která nabízí mnoho možností pro aktivní trávení volného času. Turisté a cestovatelé si v okolí hotelu mohou užít pěší turistiku, cyklistiku, horolezectví, lyžování, snowboarding a mnoho dalšího.

Některé z tipů na výlety v okolí hotelu Mountain Resort Polsko:

  • Sněžka: Nejvyšší hora Krkonoš a České republiky. Na vrchol vede několik turistických tras a lanovka. Ze Sněžky se otevírá úchvatný výhled na Krkonoše a okolní krajinu.
  • Vodopády Szklarki: Soustava vodopádů, která se nachází v blízkosti Szklarské Poręby. K vodopádům vede turistická stezka, která je vhodná i pro rodiny s dětmi.
  • Dřevěný kostel Wang: Dřevěný kostelík z 19. století, který byl převezen z Norska do Karpacze. Kostelík je zapsán na seznamu světového dědictví UNESCO.
  • Obří jáma: Skalní údolí ledovcového původu, které se nachází v blízkosti Špindlerova Mlýna. V Obří jámě se nachází několik turistických tras a vyhlídkových bodů.
  • Špindlerův Mlýn: Horská vesnička, která je ideálním výchozím bodem pro pěší turistiku a cyklistiku. Ve Špindlerově Mlýně se nachází také několik lyžařských areálů.

Okolí hotelu Platinum Mountain Resort nabízí mnoho možností pro aktivní trávení volného času. Turisté a cestovatelé si zde mohou užít krásnou přírodu, pestré turistické trasy a historické památky. Hotel Platinum Mountain Resort je ideálním výchozím bodem pro výlety do Krkonoš. Podobně oblíbený je i Hotel Elements nebo Sandra SPA Karpacz.

A kam se vydat na výlety v Polsku dětmi? Zajímavým tipem by mohly být zábavní parky v Polsku, jako je například dinopark ve Sklářské Porubě, nabízející aktivity pro celou rodinu.

DovolenáVýlety